Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Agresoři v Brně: jeden bezdůvodně zbil důchodce v trolejbusu, druhý s výhružkou postavil před úřednice nábojnici

Hned dva incidenty, při kterých hrála hlavní role agrese aktérů, museli řešit jihomoravští policisté. V prvním případě velmi silně opilý muž bezdůvodně napadl seniora v trolejbusu, ve druhém případě vyhrožoval muž pracovníkům úřadu práce, svoje vulgární chování pak zakončil postavením prázdné nábojnice před úřednici.

Nepříjemný zážitek má za sebou osmašedesátiletý muž, který v těchto dnech cestoval trolejbusem. Měl bohužel smůlu a padl do oka opilci, který ho bezdůvodně napadl. Čtyřiatřicetiletý muž ho nejprve kopl do stehna a následně udeřil do obličeje. Seniorovi vyhrožoval i fyzickou likvidací. Agresor naštěstí skončil brzy v poutech a vzhledem k výsledku dechové zkoušky, bezmála tři promile alkoholu, putoval k vystřízlivění do policejní cely. Podezřelý se obdobného jednání dopustil již v minulosti. Tentokrát mu za trestné činy výtržnictví a nebezpečné vyhrožovaní může hrozit až tříletý trest odnětí svobody.

Podezření z nebezpečného vyhrožování čelí také jednapadesátiletý muž, který v uplynulých dnech vyděsil pracovnice úřadu práce. Na jednom z oddělení, křičel na zaměstnankyně, aby si na něj dali pozor, že neví čeho je schopný, že jeho slova nemají brát na lehkou váhu a k umocnění jeho sdělení před odchodem ženám položil na stůl nábojnici. Případem se nyní zabývají kriminalisté.  

Zdroj: PČR

Štítky Brno, Úřad práce České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresoři v Brně: jeden bezdůvodně zbil důchodce v trolejbusu, druhý s výhružkou postavil před úřednice nábojnici  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.