Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Okrádání spícího muže sledovala kamera městské policie, strážníci oba podezřelé dopadli

V neděli v ranních hodinách zaměřil jeden z pracovníků městské policie svou pozornost na dvojici mužů, kteří se opatrně přibližovali až do těsné blízkosti člověka pospávajícího na lavičce v Denisových sadech. Mladíci muži prohledali batoh a ukradli pár drobných. Při odchodu už na ně čekali strážníci.

 

Mladíci ve věku 20 a 26 let potom začali padesátiletému muži prohledávat batoh. Když se muž na okamžik probudil, oba podezřelí předstírali, že jen procházejí okolo a odebrali se směrem k blízkému altánu.

Jakmile muž znovu zavřel oči, vrátili se podél hradeb zpátky k lavičce. Velmi opatrně našlapovali a dávali si pozor, aby jim pod nohama příliš nešustilo listí. Potom znovu začali prohlížet mužovy věci. Celou dobu je však nahrávala obsluha kamer a současně poslala k místu nejbližší hlídku městské policie.

Podezřelí muži došli s ukradenými věcmi do Biskupské ulice, kde je zastavili strážníci. Mladíkům nepomohlo ani tvrzení, že z batohu vzali pouze zapalovač a několik drobných mincí. Strážníci je předali státní policii pro podezření ze spáchání trestného činu.

Zdroj: MP Brno

Štítky obecní policie, batoh, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Okrádání spícího muže sledovala kamera městské policie, strážníci oba podezřelé dopadli  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.