Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilý řidič vyplázl jazyk na policejní hlídku, to se mu nevyplatilo

Hloupým a dětinským způsobem na sebe upozornil v sobotu před půlnocí dvacetiletý muž. Policejní hlídka prováděla dohled v ulici Nádražní při nočních rozjezdech, když proti nim vyjelo vozidlo Opel. Při míjení muž za volantem vyplázl na hlídku jazyk. Policisté naznali, že by řidič nemusel být zcela střízlivý, a tak se ho rozhodli zkontrolovat.

Na znamení k zastavení ovšem muž zareagoval sešlápnutím plynu a začal ujíždět. V ulici Husově při své agresivní jízdě zasmykoval, ale podařilo se mu auto uřídit. Následně však odbočil na Šilingrovo náměstí, kdy cestu blokovali chodci a mladík tak musel zastavit.

Policisté ihned vyběhli k automobilu a viděli, jak si řidič přesedá na zadní sedadla mezi další cestující. Osádka opakovaně odmítala vystoupit a policisté byli nuceni užít i donucovací prostředky. Jednalo se o tři muže a jednu ženu, kdy všichni byli pod vlivem alkoholu.

Řidič policistům tvrdil, že neřídil s tím, že ve voze byl cizí muž, který utekl.  Policisté uložili řidiči kauci padesát tisíc korun. Vzhledem k tomu, že nezaplatil, bylo vozidlo odtaženo. Celá osádka nakonec skončila na služebně a tři z účastníků v policejních celách. Případem se policisté i nadále zabývají.

Zdroj: PČR

Štítky Opel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič vyplázl jazyk na policejní hlídku, to se mu nevyplatilo  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.