Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Podváděná přítelkyně nachytala partnera v intimní chvíli s jinou, sokyni pak hrubě zbila

Westernové městečko poblíž Boskovic zažilo pravý divoký západ. Milostné hrátky zadaného mladíka s jinou skončili nešťastně. Podváděná přítelkyně si se sokyní vyřídila účty přímo na místě. Dívka utrpěla mnohačetná zranění na hlavě a obličeji a musela podstoupit operaci.

"Při večerní zábavě to zajiskřilo mezi devatenáctiletým mladíkem a o rok starší slečnou. Úvodní sympatie dostaly jiný rozměr, když lokál opustila mladíkova stejně stará přítelkyně. Líbezné souznění nově vzniklé dvojice nabralo raketový spád. Nebylo tedy divu, že pár opustil lokál a naplno se oddal vášním.

Jenže přítelkyně mladíka se nad ránem probudila a začala jej hledat. Když procházela kolem sociálních zařízení, upoutaly ji podezřelé zvuky. Vešla dovnitř a narazila na intimní scénu, v níž hrál hlavní roli její přítel. Pak už se neudržela a sokyni v lásce hrubě napadla.

Její útok směřoval především na hlavu. Bila ji pěstmi i otevřenou dlaní. Útokem jí způsobila zlomeninu v obličeji, tržné rány ve tváři a podlitiny. Dívka skončila v nemocnici a dokonce musela být operována. Agresorka je nyní stíhána pro ublížení na zdraví," shrnul mluvčí jihomoravské policie Bohumil Malášek.

Zdroj: PČR

Štítky Boskovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podváděná přítelkyně nachytala partnera v intimní chvíli s jinou, sokyni pak hrubě zbila  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.