Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zdrogovaný muž na Boskovicku ohrožoval svou bývalou přítelkyni a její rodinu mačetou, skončil ve vazbě

Hodně nepříjemné probuzení zažila v malé obci na Boskovicku na začátku týdne rodina dvaadvacetileté ženy. Nejdříve po půlnoci bouchal na okna domu pětatřicetiletý bývalý přítel jejich vnučky. Když nikdo neotvíral, s vulgárními nadávkami a výhrůžkami odešel. Muž se ráno na stejném místě objevil znovu a dožadoval se setkání s bývalou partnerkou. To už byl ale mnohem agresivnější. Když jej staří rodiče dívky vyzvali, aby místo opustil, muž znalý poměrů vešel do garáže a tam sebral půlmetrovou mačetu.

S tou se boucháním na dveře a okna domáhal vstupu do domu a kontaktu s ženou. To už obyvatelé domu zavolali policejní hlídku. Policisté dorazili na místo ve chvíli, kdy se agresor za pomoci mačety razantně dostával do domu. Na výzvy policistů nejdříve nereagoval, přiložit služební pouta se podařilo až po použití donucovacích prostředků a hrozbě namířenou střelnou zbraní.

Muž, který byl pod vlivem pervitinu a při sobě měl malé množství drogy, skončil v policejní cele. Tam mu policisté sdělili podezření z porušování domovní svobody a nebezpečného vyhrožování. Navíc soudce rozhodl o jeho vzetí do vazby.

Zdroj: PČR

Štítky dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdrogovaný muž na Boskovicku ohrožoval svou bývalou přítelkyni a její rodinu mačetou, skončil ve vazbě  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.