Počasí dnes32 °C, zítra34 °C
Sobota 29. června 2024  |  Svátek má Petr a Pavel
Bez reklam

VIDEO: Kamera městské policie zachytila kapsáře při činu, strážníci ho do pár minut zadrželi

Šestašedesátiletého muže chodícího o francouzské holi se v noci na středu pokusil okrást čtyřiatřicetiletý muž. Společně se svým dvacetiletým známým si opilého důchodce vyhlédl, když ho postřehl, jak sedí v přístřešku hromadné dopravy na nástupním ostrůvku před hlavním nádražím.

Podezřelý si k muži přisedl nejprve z jedné strany, aby co nejlépe viděl, jaké cennosti má u sebe. Potom se svým známým odešel, ale za chvíli se i s ním vrátil a k muži se posadil tentokrát z druhé strany. Nejprve se mu snažil nenápadně podkopnout berli opřenou o lavičku, pravděpodobně aby odlákal jeho pozornost. Když se mu to nepodařilo, předstíral, že upadl, a celým tělem se na muže položil. V nestřežené chvíli potom z peněženky, kterou důchodce držel v rukou, vytáhl svazek bankovek a odešel. Netušil však, že celý incident už od počátku pozorně sledoval zaměstnanec dohledového centra městské policie a poslal k podezřelé dvojici hlídku. Mužům nepomohlo ani to, že se utíkali schovat do tramvaje. Strážníci právě kontrolovali ostrůvky před hlavním nádražím a pro podezřelé si za několik desítek sekund přišli přímo do vozidla. Následně je předali státním policistům pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu.

Zdroj: MP Brno

Štítky Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kamera městské policie zachytila kapsáře při činu, strážníci ho do pár minut zadrželi  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.