Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Mladík křivě obvinil ex-partnera své družky ze zneužívání mladých dívek, hrozí mu rok vězení

Brněnští kriminalisté zahájili trestní stíhání jednadvacetiletého muže z Brna. Mladý žárlivec nebyl spokojen, že fotky jeho přítelkyně figurují na profilu jejího bývalého partnera. Když je jeho sok odmítl odstranit, poslal mu sms zprávu, ve které mu kromě nadávek vyhrožoval zabitím. O několik dnů později poslal také e-mail jeho zaměstnavateli, kde ho označil jako muže, který zneužívá mladé dívky a následně je vydírá na sociálních sítích. Muži touto pomluvou způsobil v zaměstnání nemalé problémy.

Při výslechu pak obviněný potvrdil, že poškozeného nikdy neviděl a inkriminované informace o něm někde četl. Na dotaz vyšetřovatele, proč se s tak závažnými informacemi neobrátil přímo na policii, odpověděl, že si chtěl ušetřit běhání po výsleších. To se mu zjevně nepovedlo a navíc se zodpovídá z přečinů pomluva a nebezpečné vyhrožování, za což mu hrozí až roční pobyt za mřížemi.

Zdroj: PČR

Štítky Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík křivě obvinil ex-partnera své družky ze zneužívání mladých dívek, hrozí mu rok vězení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.