Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policisté pátrají po dalších obětech drzé podvodnice

V červnu požádal nic netušící mladou prodavačku o kusové cigarety a sirky dosud neznámý muž. Ač se to nesmí, rozhodla se vyhovět a tři kusy cigaret za 15 korun putovaly ke kupujícímu.

O chvíli později  do provozovny suverénně nakráčela mladá žena a zamávala prodavačce před očima průkazem či papírem s  fotografií. Současně jí vrátila tři kusové cigarety a oznámila, že ji prohřešek bude stát 5 tisíc korun na místě. Konsternovaná prodavačka jí požadovaný obnos skutečně odevzdala. Vyslechla si několik rad a až později pochopila, že se stala obětí podvodu.

V jiné provozovně se pachatelce zase nezdálo označení zboží, tam ale s „uložením pokuty“ neuspěla a před přivolaným vedoucím utekla.  Žideničtí kriminalisté nyní hledají další oběti drzé podvodnice i zájemce o koupi cigaret z videozáznamu (případné poznatky sdělte prosím policistům prostřednictvím linky 158). Lze předpokládat, že svůj kousek často opakuje.

Zdroj: PČR

Štítky cigareta, podvod, prodavač

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po dalších obětech drzé podvodnice  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.