Počasí dnes20 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

VIDEO: Mladík na Brněnsku podruhé ujížděl policistům, po dálnici jel až 200 km/hod

Velmi drze si podruhé během několika dní počínal pirát, který před několika dny ujížděl osobním automobilem BMW ivančickým policistům a divokou jízdu zakončil havárií v Pršticích. Pětadvacetiletého muže, který se v Pršticích nakonec policistům schoval do kurníku, zadržela policie po honičce na dálnici.

Po prštické havárii stačil o dva dny později zaměstnat také dálniční policisty z Ivanovic na Hané. Ti na něj narazili, když na dálnici poblíž Ivanovic na Hané překročil rychlost o více než šedesát kilometrů za hodinu. Řidič mercedesu nejdříve na pokyny hlídky reagoval, posléze ale začal ujíždět.

Mladík přijel na řidičské zkoušky svým autem. Hlídce se schoval do kurníku

Po dálnici se řítil i více než dvousetkilometrovou rychlostí. "Nakonec z dálnice sjel do Prostějova, kde mnohokrát vystavil další účastníky silničního provozu do velmi nebezpečných situací. Policisté muže nakonec zadrželi, když se na křižovatce dostal do pasti mezi vozidly a musel zastavit. K jeho zadržení použili donucovací prostředky, hrozbu namířenou střelnou zbraní," řekl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Vedle řady přestupků v dopravě a odmítnutí testu na alkohol a jiné návykové látky policisté muže stíhají za porušování domovní svobody. Mají rovněž podezření na další trestnou činnost.

Autoři | Zdroj PČR

Štítky dálnice, Prštice, Brněnsko, BMW, Mercedes-Benz, Ivanovice na Hané, Prostějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mladík na Brněnsku podruhé ujížděl policistům, po dálnici jel až 200 km/hod  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.