Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Byt v centru města sloužil, jako obchod s heroinem. Zákazníci "nakupovali" v koupelně

Kriminalisté z brněnského toxi týmu získali začátkem února poznatky o distribuci heroinu v jednom z bytů v centru města.  Postupem času shromáždili dostatek důkazů pro získání povolení k domovní prohlídce. Během ní v koupelně bytu v prvním patře narazili na čtyři osoby.

Dva zákazníci si tam právě aplikovali drogu. Druhá dvojice se zabývala prodejem a přípravou dalších dávek. V bytě bylo zajištěno celkem 8 stop (psaníčka s heroinem, digitální váhy a další). Z bytu na služebnu putovalo 10 lidí, děti si za přítomnosti sociálního pracovníka převzala jejich příbuzná, o psa se postarala odchytová služba městské policie.

Výslechem podezřelých se potvrdilo, že na distribuci a prodeji se podílely prakticky všechny osoby. Trefně to shrnula jedna z vypovídajících: „Skoro všichni z bytu prodávali, zájemci přišli, zabouchali, někdo jim otevřel, předal heroin, zaplatili a zase odešli.“ V případě bylo obviněno 5 mužů a dvě ženy ve věku od 22 do 51 let.

Za trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy hrozí (vazebně 4x) stíhaným až pětiletý trest, jednomu pro opakované jednání trest desetiletý. Ten je navíc podezřelý z loupeže.

Zdroj: PČR

Štítky heroin, koupelna, centrum města

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Byt v centru města sloužil, jako obchod s heroinem. Zákazníci "nakupovali" v koupelně  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.