Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

VIDEO: Policie pátrá po zlodějích, kteří ukradli muži v nákupním centru sto tisíc

Velmi zajímavý benefit získala na konci roku v restauraci obchodním centru v Modřicích povedená trojice. Jako svou oběť si vytipovali jedenačtyřicetiletého muže. Ten si při jídle odložil na opěradlo vedlejší židle bundu, v níž měl stotisícovou hotovost.

Trojice pachatelů si zády přisedla k vedlejšímu stolu a jeden ze zlodějů šikovně z kapsy slovenského obchodního cestujícího obalíček bankovek odcizil. Počínání a rychlé ruce zloděje zachytila bezpečnostní kamera. Kriminalisté při vyšetřování případu zjistili, že skupina přijela do obchodního centra osobním automobilem Citroen Xsara Picasso bílé barvy vyrobeném v letech 2014 – 2015.

Uprostřed ledna se zloděj ve stejné restauraci objevil znovu. Tentokrát ve společnosti jiných kompliců. Sedl si ke stejnému stolu a jeho obětí se pravděpodobně měla stát právě obědvající dvojice mladých lidí. Další krádež se muži nepovedla, navíc obsluha restaurace hosty na možné nebezpečí upozornila. Poté zloděj i se svými komplici z místa rychle odešel. Kriminalisté vyšetřující případ pátrají po asi padesátiletém muži, vyšší postavy. Oblečený byl do tmavé bundy a modré mikiny s nápisem Polo. Mluvil špatnou češtinou s přízvukem cizince.

Informace k podezřelým uvítají policisté na tísňové lince 158.

Zdroj: PČR

Štítky obchodní centrum, restaurace, Modřice, Citroën Xsara Picasso

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie pátrá po zlodějích, kteří ukradli muži v nákupním centru sto tisíc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.