Počasí dnes16 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 24. října 2024  |  Svátek má Nina
Bez reklam

Osmdesátiletý muž v Brně zastavil strážníky, aby jim nahlásil, že ho okradla prostitutka

Osmdesátiletý senior zastavil v neděli v poledne v brněnské ulici Špitálka autohlídku městské policie. Muž strážníkům oznámil, že přišel o peníze, a to poměrně bizarním způsobem.

Osmdesátník podle svých slov projížděl autem Podnásepní ulici, kde ho oslovily dvě ženy, které mu nabízely sex za peníze. Senior nechal mladší z dvou žen nasednout do jeho auta s vidinou slastných milostných hrátek.

„Zaparkoval opodál, peněženku si uložil do přihrádky ve dveřích a mladou ženu požádal, aby na něj chvíli počkala. Potřeboval si totiž podle svých slov ještě odskočit. Jenomže když se vracel k autu, ženu už prý zahlídl jen vpovzdálí jak utíká i s jeho peněženkou a dvanácti tisíci korunami, které v ní měl uschované,“ popsal okolnosti nevšední patálie mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Autohlídka začala po popsané dvaatřicetileté ženě v okolí pátrat a po chvíli ji našli. „Tvrdila, že muže nikdy neviděla a nemá s ním nic společného. Senior naopak řekl, že ji bezpečně poznává,“ uvedl Ghanem.

Světlo do situace vrhla starší z obou prostitutek, kterou po chvíli strážníci také našli. „Padesátnice jim potvrdila, že její známá skutečně nastoupila do auta stejné barvy, jaké měl i senior. Strážníci tedy případ předali k prošetření pro důvodné podezření z trestného činu,“ uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky krádež, prostitutka, senior, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osmdesátiletý muž v Brně zastavil strážníky, aby jim nahlásil, že ho okradla prostitutka  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.