Počasí dnes14 °C, zítra13 °C
Středa 16. října 2024  |  Svátek má Havel
Bez reklam

Muži v kostele spadla mince do odtoku. Hlasitě nadával a poplival ženu, které sprostá slova vadila

Brněnští strážníci spěchali ke kostelu v centru města. Sedmašedesátiletá žena se tam dostala do konfliktu s mužem, který sprostě nadával, když se snažil vytáhnou minci z kanálu, kam mu upadla. Když ho žena požádala, aby odešel, poplival jí bundu.

Ke kostelu v centru města mířila hlídka městské policie. Ne však proto, aby se účastnila bohoslužby, ale aby pomohla ženě, která se tu údajně dostala do konfliktu s jedním z návštěvníků.

„Sedmašedesátiletá žena pak strážníkům dopodrobna vylíčila, jak jejich spor začal. Třiapadesátiletému muži prý spadla mince do odtokového žlabu při vstupu do kostela. Údajně se ji snažil za doprovodu hlučných sprostých nadávek vytáhnout, jenže marně,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Žena si před hlídkou posteskla, že jde o častého návštěvníka, který údajně napadá jak hosty, tak personál. Muže tedy požádala, aby odtud odešel. Ten ji prý okamžitě začal častovat vulgárními výrazy, údajně jí vyhrožoval fyzickým napadením. A ještě před tím než odešel, jí dokonce poplival bundu.

Strážníci muže odpovídajícího popisu našli před vstupem do jiného kostela nedaleko. Hlídce přiznal, že na ženu skutečně opakovaně plivl. Hájil se tím, že ho údajně bezdůvodně strkala ven z kostela a může tak být ráda, že to skončilo jen popliváním.

„Hlídka městské policie mu vysvětlila, že se svým chováním stal podezřelým z narušení občanského soužití a případ bude mít dohru u správního orgánu,“ doplnila Skřivánková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Veronika Adamová

Štítky MPB, strážníci, kostel, potyčka, mince, plivat, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muži v kostele spadla mince do odtoku. Hlasitě nadával a poplival ženu, které sprostá slova vadila  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.