Počasí dnes14 °C, zítra14 °C
Úterý 15. října 2024  |  Svátek má Tereza
Bez reklam

Muž dal facky třem dětem v obchodě. Otevřely si před ním plechovku vytaženou z regálu

Třiašedesátiletý muž zaútočil v sobotu večer na tři děti v jednom z brněnských supermarketů. Muž se rozhodl vzít do svých rukou spravedlnost poté, co viděl, jak si dvě dívky a jeden chlapec ve věku od deseti do sedmnácti let otevřeli plechovku s nápojem vytaženou z regálu. Všem třem dětem muž věnoval úder do oblasti hlavy. Situaci řešili strážníci.

Když muž udeřil děti do hlavy, zavolala ostraha prodejny městskou policii. Té si muž postěžoval, že ho po útoku povalil na zem dvacetiletý příbuzný školáků, který údajný útok viděl.

„Dvojici mužů ležících na podlaze prý potom musela oddělit až ostraha. Mladík vysvětlil, že plechovku měl v úmyslu za děti u pokladny uhradit. Pracovník bezpečnostní agentury potvrdil, že nápoj se nikdo nepokusil pronést z obchodu bez zaplacení. Strážníci si všimli, že sedmnáctiletá dívka má kolem spánku modřinu. Po dalších dotazech se jim svěřila, že má závratě a bolí ji hlava. Její matka přivolání lékaře nepožadovala. Hlídce řekla, že přijela autem a děti na vyšetření odveze,“ popsal mluvčí brněnské městské policie Jakub Ghanem.

Strážníci případ předali k projednání do správního řízení. Tam za přestupek proti občanskému soužití hrozí pokuta do dvaceti tisíc korun.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky facky, děti, obchod, plechovka, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž dal facky třem dětem v obchodě. Otevřely si před ním plechovku vytaženou z regálu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.