Počasí dnes13 °C, zítra12 °C
Neděle 13. října 2024  |  Svátek má Renáta
Bez reklam

Muž si chtěl z brněnského obchodu odnést kilo mouky v kalhotách. Za pokus vyfasoval třítisícovou pokutu

Muž, který v pátek dopoledne navštívil supermarket v Brně, se jal do kreativní krádeže. Rozhodl se pro ukrytí zboží do jedné z nohavic kalhot. Neobvyklý nápad, jak ukrást výrobky, mu však překazila ostraha, která jej při činu celou dobu sledovala a přivolala hlídku městské policie.

Téměř o kouzelnický kousek se pokusil v pátek dopoledne nepoctivý zákazník v jednom z vinohradských supermarketů. Muž byl při odchodu zastižen, jak při prochází kolem pokladem s velkým množstvím sortimentu ukrytým v nohavici. Na místo byla přivolána hlídka městské policie.

„Kromě několika výrobků z oddělení drogerie si v kalhotách odnášel i kilogramové balení polohrubé mouky. Ostraha ho ale pozorovala už v prostorách prodejny, když si zboží postupně zasouval pod oblečení,“ uvedl mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Po dopadení následně strážníkům přiznal spáchaný čin. Potvrdil mimo jiné i jeho neobvyklý způsob provedení krádeže. Žádnou z ukradených věcí si muž z obchodu nakonec neodnesl. Jediné, co se mu podařilo si s sebou odnést, byla pokuta ve výši tří tisíc korun.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto se svolením MP Brno

Štítky MPB, strážníci, krádež, pokus, supermarket, Vinohrady, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž si chtěl z brněnského obchodu odnést kilo mouky v kalhotách. Za pokus vyfasoval třítisícovou pokutu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.