Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Opilec z Brna trefil projíždějící auto kamenem. Nelíbilo se mu, že na něj řidička zatroubila

Na opilého muže házejícího kameny po projíždějících autech v Kníničské ulici si v sobotu večer posvítili strážníci. Škodovka osmnáctileté řidičky se se stala terčem opilého chodce, který ve tmě šel po čtyřproudové silnici v pravém jízdním pruhu.

Žena se domnívala, že chodec hazarduje se svým životem a ohrožuje chůzí po silnici také projíždějící řidiče. Proto na něj zatroubila, aby ho upozornila na případné nebezpečí.

„To však zřejmě šestatřicetiletého muže rozčílilo natolik, že prý zaběhl do nedalekého kolejiště, vzal kámen do ruky a mrštil s ním do jejího auta. Poškodil tím okno a rám pravých dveří. Přestože se dal na útěk, spolucestující mladé ženy za ním vyběhli a následovali ho do vedlejší ulice," popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Muž se zastavil až v momentě, kdy k šarvátce dorazili strážníci. Bez jakýchkoli předešlých dotazů jim tvrdil, že po žádném autě kamenem rozhodně neházel. Sváděl to na údajného kamaráda, kterého ale neviděli ani přítomní svědci.

„Z mužova dechu strážníci silně cítili alkohol. Přesnou výši škody nebylo možné v danou chvíli určit," doplnila Skřivánková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, muž z Brna, alkohol, auto, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec z Brna trefil projíždějící auto kamenem. Nelíbilo se mu, že na něj řidička zatroubila  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.