Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Policisté vytáhli ze Svratky v Brně mrtvého muže. Zjišťují, zda je obětí povodní

Policejní potápěči ze Svratky v Brně ve středu vytáhli mrtvého muže. Policisté nyní budou zjišťovat okolnosti jeho úmrtí, tedy i zda muž je či není další obětí povodní. Novinářům to dnes řekl mluvčí policie David Chaloupka. Policisté žádají veřejnost o pomoc se ztotožněním muže.

Potápěči tělo muže středního věku z řeky vytáhli ve středu před polednem poblíž Bauerovy ulice. „Kriminalisté nyní zjišťují, jak a kde se do vody tělo dostalo a o koho se konkrétně jedná,“ uvedl policejní mluvčí David Chaloupka. Doplnil, že je podle něj předčasné říci, zda je muž obětí povodní.

Policie žádá veřejnost o pomoc se ztotožněním muže. Muž s plnovousem byl oblečený v černém tričku s nápisem Kometa1953, černých kraťasech se zeleným pruhem na boku a na nohou měl tmavomodrou sportovní obuv zn. Crossroad. Poznat o koho se jedná, může pomoci i fotografie náramkových hodinek, náramků, prstenů či řetízku. Pokud někdo má informace, kdo je z řeky vylovený muž, volat má policistům na tísňovou linku 158.

FOTO: se svolením PČR

Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) ve středeční debatě na CNN Prima News řekl bez dalších podrobností, že povodně v Česku již mají pátou oběť. Nadále se podle něj pohřešuje osm lidí. Čtvrtou obětí se ve středu stala sedmdesátiletá žena, jejíž tělo nalezli policisté v Kobylé nad Vidnavkou na Jesenicku. Další tři mrtví jsou z Moravskoslezského kraje.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Anna Pospíšilová

Štítky PČR, policie, úmrtí, řeka, povodně, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté vytáhli ze Svratky v Brně mrtvého muže. Zjišťují, zda je obětí povodní  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.