Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

Řidička s malým dítětem na Blanensku po smyku narazila do stromu. Záchranáři vyslali vrtulník

U Horního Poříčí na Blanensku mladá řidička dostala smyk a narazila do stromu. Žena je středně těžce zraněná, dítě s podezřením na vážné zranění záchranáři letecky transportovali do Dětské nemocnice v Brně. Policisté vyšetřují okolnosti nehody.

Mladá řidička s dítětem předškolního věku dnes u Horního Poříčí na Blanensku s osobním vozem po smyku narazila do stromu. Je středně těžce zraněná, dítě záchranáři s podezřením na těžké zranění letecky transportovali do Dětské nemocnice. 

Nehoda se stala kolem 7:30 na silnici 365. „Řidička po předjetí jiného vozu dostala smyk a po vyjetí z komunikace narazila do stromu,“ popsal policejní mluvčí Petr Vala. Doplnil, že dítě bylo v sedačce. Okolnosti a příčinu nehody policie vyšetřuje.

Záchranná služba k nehodě vyslala mimo jiné i vrtulník. „Ošetřili jsme dítě předškolního věku, které jsme s podezřením na těžké zranění letecky transportovali do Dětské nemocnice. Ošetřili jsme také mladou ženu, kterou jsme středně těžce zraněnou převezli k další péči do nemocnice v Boskovicích,“ uvedla mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová. Silnice v místě zůstala se zvýšenou opatrností průjezdná.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto se svolením ZZS HKH

Štítky nehoda, zranění, Blanensko, děti

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička s malým dítětem na Blanensku po smyku narazila do stromu. Záchranáři vyslali vrtulník  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.