Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Dvojice žen ukradla kadeřníkovi kufřík s potřebami. Nůžky ani holicí strojek nevrátily

Návštěvník rychlého občerstvení si v restauraci zapomněl kufřík s kadeřnickými potřebami, který si odnesla mladá dívka s kamarádkou. Kamery je prozradily a strážníci rychle našli. Kufřík nevrátily, nicméně potřeby k vytvoření nových účesů taktéž nepoužily.

Látkový kufřík s kadeřnickými potřebami postrádal koncem minulého týdne návštěvník rychlého občerstvení v Masarykově ulici. Při objednávce snídaně si ho uvnitř restaurace odložil na okenní parapet, jenže na něj po vyzvednutí jídla zapomněl. Jakmile dojedl, uvědomil si, že tam tašku nechal, už tam ale nebyla.

„Svědci viděli, jak ji údajně vzala mladá dívka v doprovodu své známé, obě ženy mu popsali. Stejné informace poskytli také přivolaným strážníkům. Vzhledem k časové prodlevě se jim však nepodařilo dvojici dohledat. Obě ženy ale při odchodu z prodejny zachytily kamery. Přesně tyto záběry pak sehrály stěžejní roli v jejich dopadení,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivanová.

Jen o pár hodin později totiž pracovníci dohledového centra městské policie spatřili na kamerových záběrech právě onu mladou dívku, která prý odešla z provozovny s cizím kufříkem v ruce. K hlavnímu nádraží tedy vyslali nejbližší hlídku městské policie. Po ověření jejích osobních údajů navíc strážníci přišli na to, že po dívce pátrají státní policisté.

„Během jejího předvedení na nejbližší policejní služebnu hlídce přiznala, že tašku s kadeřnickými potřebami skutečně vzala. Tvrdila, že ji k tomu navedla její známá, která si pak kufřík ponechala. Díky své pečlivosti a bystrým očím strážníci našli také tuto třicetiletou ženu,“ uvedla Skřivanová.

O tři dny později, při noční kontrole Nádražní ulice ji spatřili sedět na lavičce tramvajové zastávky. Přiznala jim, že společně s dívkou tašku odnesly. Přestože už ji u sebe neměla, potvrdila, že uvnitř byl holicí strojek včetně nástavců, nabíječka, nůžky a štětce. Případ s podezřením na majetkový přestupek proto strážníci předali úředníkům.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky MPB, strážníci, krádež, kadeřník, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvojice žen ukradla kadeřníkovi kufřík s potřebami. Nůžky ani holicí strojek nevrátily  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.