Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Neděle 15. září 2024  |  Svátek má Jolana
Bez reklam

Hromadnou potyčku na benzince v Brně řešila hlídka pořádkové jednotky i psovodi

Několik lidí způsobilo povyk na jedné z benzinek v Lesné v Brně. Vzájemnou potyčku několika lidí nakonec na benzinku přijeli řešit strážníci, ale i hlídka pořádkové jednotky městské policie a psovodi se psy.

Personál čerpací stanice se obrátil na linku 156, aby požádal o příjezd strážníků kvůli potyčce několika lidí v areálu benzinky. Kvůli většímu počtu osob na místo vyrazila kromě hlídky z místní služebny také hlídka pořádkové jednotky a psovodů.

„Brzký příjezd strážníků tak vyhrocenou situaci brzy uklidnil. Mezi deseti osobami tu strážníci našli dva zraněné mladé muže. Osmnáctiletý měl odřený nos a bouli za levým uchem. Jeho dvaadvacetiletý sok měl podlitinu pod levým okem. Oba však opakovaně odmítli lékařské ošetření,“ popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Každý z účastníků šarvátky uvedl jinou příčinu konfliktu. „Mladší strážníkům tvrdil, že starší napadl jeho známého, což se však v danou chvíli nepotvrdilo. Starší z nich si posteskl, že mladší muž se navážel do jeho známé. Přestože každý z nich uvedl jiný důvod jejich sporu, oba jsou podezřelí z narušení občanského soužití a své chování budou vysvětlovat úředníkům,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením MPB

Štítky benzinka, potyčka, napadení, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hromadnou potyčku na benzince v Brně řešila hlídka pořádkové jednotky i psovodi  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.