Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Vzteklý muž z Brna chtěl pokousat strážníky. Pouta nepomohla, na řadu proto přišel slzný sprej

Své emoce nedokázal kontrolovat osmadvacetiletý muž z Brna, který si frustraci vybíjel na odpadkovém koši u trolejbusové smyčky v Benešově ulici. Křikem ventiloval náhlé návaly vzteku, pohyboval se trhaně a při pozdějším hledání dokladů z batohu vytáhl šroubovák, paličku na maso nebo kobercový nůž, jimiž následně neopatrně mával kolem sebe.

Pozornost strážníků muž přilákal v pátek před půlnocí. „Dechová zkouška prokázala přes dvě promile alkoholu, a protože mladík i navzdory výzvám strážníky svým chováním ohrožoval, byli nuceni ho spoutat," popsal mluvčí městské policie Jakub Ghanem.

I na zemi a v poutech se výtržník zmítal, strážníky se snažil koupnout a dokonce i kousnout. Ti proto použili slzný sprej, který podle Ghanema svůj účel splnil velmi rychle.

„Už po chvíli tedy hlídka vymyla muži oči dekontaminačním roztokem. Předvedla ho na policejní služebnu a případ předala do správního řízení pro podezření z majetkového přestupku a neuposlechnutí výzev úřední osoby," doplnil mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky muž z Brna, Brno, strážníci, slzný sprej, popelnice, násilí, agresor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak tady určitě u pisatele nehrozí - ZUBY MŮŽE NECHAT DÁL V KELÍMKU A SLUŠNĚ SE POHYBOVAT PO BRNĚ......A V LÉČEBNĚ AT´SE VEDE....

Úterý, 13. srpna 2024, 08:43Odpovědět

Jaroslav Kronus

No taky zřejmě jeden z těch tzv. dozráli a jak jinak než z Brna :)... Alkohol nekonzumuji a občas se na sebe s některými členy MP mračíme, ale ..představa že jich pokousat se jeví humornou a navíc velice riskantní :) Zuby mám cca čtyři a protézu většinou uloženou doma v kelímku - navíc kromě jistého správního postihu bych také mohl býti " realizován " skrze léčebnu a já raději jsem mezi " lidmi " :)..

Neděle, 11. srpna 2024, 11:34Odpovědět

Vzteklý muž z Brna chtěl pokousat strážníky. Pouta nepomohla, na řadu proto přišel slzný sprej  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.