Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Policisté hledají svědky nehody na Blanensku, po které zemřeli dva lidé

Policie hledá svědky víkendové nehody osobních vozů u Bořitova na Blanensku, po které zemřeli dva lidé. Pomoci mohou například záznamy z palubních kamer. Na policejním webu o tom dnes informoval mluvčí David Chaloupka.

Nehoda se na silnici 43 stala v sobotu krátce po 9:00. „Řidič osobní Škody jedoucí ve směru od Brna přejel z nezjištěných příčin do protisměru, kde se střetl s protijedoucími auty. O první pouze zavadil bokem, do druhého vozu zn. Kia však narazil čelně. Právě osádka tohoto vozu odnesla náraz nejvíce,“ uvedl mluvčí David Chaloupka.

Řidič vozu Kia zahynul na místě, spolujezdkyně, která seděla na místě za ním, podlehla zraněním v nemocnici. Dopravu na frekventované silnici policie odkláněla na objízdné trasy.

U Bořitova na Blanensku se dnes dopoledne čelně střetly dva osobní vozy. Jeden člověk ještě před příjezdem záchranářů zemřel. Další tři se zranili, přičemž jeden z nich těžce. Silnice byla asi hodinu a půl úplně uzavřená, poté se začalo jedním z...

„Policisté objasňující okolnosti této nehody vyzývají svědky střetu, se kterými doposud nehovořili, aby se jim ozvali na linku 158. Přivítají také kamerové záznamy, na kterých může být zachycena nehoda, nebo i jízda účastníků nehody před samotným střetem,“ uvedl mluvčí.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto se svolením HZS JMK

Štítky PČR, policisté, hasiči, záchranáři, nehoda, úmrtí, Blanensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají svědky nehody na Blanensku, po které zemřeli dva lidé  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.