Počasí dnes24 °C, zítra21 °C
Pondělí 9. září 2024  |  Svátek má Daniela
Bez reklam

Zlodějka z Brna se snažila oklamat policisty. Ukradl mi dvě stovky, nařkla muže, kterému sama sebrala telefon

Chyťte zloděje, křičela mladá zlodějka, která u vestibulu brněnského hlavního nádraží okradla spícího muže. Sebrala mu dvě stě korun a mobilní telefon. Strážníkům, kteří přišli humbuk uklidnit, později tvrdila, že je to právě ona, kdo byl poškozen.

Emotivní gesta doprovázená výkřiky upoutala v pátek časně zrána pozornost strážníků, kteří z auta kontrolovali okolí hlavního nádraží. Před vestibulem nádražní budovy se hlasitě dohadovalo hned několik mužů a žen. Strážníci se obratem pokusili spor mezi skupinkou uklidnit a zjisit, co jej způsobilo.

Osmnáctiletá žena policistům tvrdila, že jí osmačtyřicetiletý muž ukradl dvě stě korun. „Ten však její obvinění popíral a před hlídkou si posteskl, že právě on je obětí krádeže. O třicet let mladší žena mu prý kromě dvoustovky prý odcizila také mobilní telefon," popsala situaci mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Staršího muže se zastali dva svědci. Oba přihlížející hlídce vylíčili, jak mladá žena v nestřežené chvíli skutečně vzala muži peníze a mobilní telefon. „Stalo se tak prý ve chvíli, kdy muž seděl na zemi opřený o zeď a spal. Vzhledem k tomu předali strážníci ženu podezřelou ze spáchání trestného činu přivolaným republikovým policistům," doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Alice Rosier

Štítky Brno, mobilní telefon, hlavní nádraží, krádež, obvinění, lži, podvod, strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zlodějka z Brna se snažila oklamat policisty. Ukradl mi dvě stovky, nařkla muže, kterému sama sebrala telefon  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.