Počasí dnes29 °C, zítra29 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

VIDEO: Mladík chtěl v Brně pomoci dívce a půjčil jí telefon. Ta si ho dala mezi prsa a odešla

Brněnští strážníci řešili v noci na neděli bizarní případ krádeže mobilního telefonu. Osmnáctiletá dívka před čtvrtou hodinou ranní poprosila mladého muže v areálu brněnského hlavního vlakového nádraží o půjčení telefonu. Když jí mladík vyhověl, strčila si mobil dívka telefon mezi prsa a z místa odešla.

Strážníci se o případu dozvěděli tak, že jim na linku 156 zavolal mladý muž, který jim popsal, jak chtěl pomoci osmnáctileté ženě. „Prosila ho prý, jestli by si mohla napsat zprávu z jeho mobilu. Telefon si však místo toho údajně zasunula mezi ňadra a dala se na odchod,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Obsluha kamer podle Ghanema vystihla okamžik, kdy si žena mobil z podprsenky právě vytahovala a ukazovala ho svým známým. „Potom se odebrala k podchodu, kde ji dopadla hlídka městské policie. Hodnota přístroje byla přibližně šest tisíc korun, a tak se bude případ projednávat ve správním řízení,“ uzavřel Ghanem.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky telefon, prsa, krádež, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

ASI CHTĚLA TELEFONICKY OBJEDNAT PYTEL MOUKY PRO KAMOŠA BIG - BENDÍKA - TO BYL ALE HLOUPÝ KLUČINA CO NALETĚL!!!!!! OPRAVDU STAČIL MYLNÝ HMATÍK A MOHLO TO BÝT ZNÁSILNĚNÍ, JAK VYŠITÝ!!!!!

Čtvrtek, 1. srpna 2024, 08:26Odpovědět

Eugen Bold

Však je to brněnské kapsářka, pohybují se v okolí vlakového nádraží ve smečkách, stačí se podívat co nosí na nohách papuče a jsou všem známé, zejména Brňákům. Na ty platí slzák nebo teleskop

Sobota, 27. července 2024, 17:20Odpovědět

Jiří Svoboda

Podle videa je to příslušnice komunity, obývající nedaleký Cejl. Tam je tma i ve dne. Půjčovat mobil něčemu takovému, může jen ne zcela příčetná osoba.

Sobota, 27. července 2024, 17:10Odpovědět

Antonín Grombíř

Ještě že slečně neublížil... Asi mu byla sympatická, hezká, opálená, komunikativní...

Pátek, 26. července 2024, 18:18Odpovědět

Lenka Kuchařová

V noci u brněnského hl. nádraží ?To je brněnský Bronx,kde se pohybují především členové státem chráněného etnika,takže o jejich případném potrestání si každý slušný občan může jenom nechat zdát....

Pátek, 26. července 2024, 16:58Odpovědět

Petr Ševčík

A kdyby si ten hoch chtěl vzít svůj mobil zpět, hned by ho obvinila ze znásilnění. Blbá doba, ve které mají zločinci jen práva. Trest má být takový, aby pachatele od podobné činnosti odradil. Ale to by podle zločinecké organizace, která nám poroučí, bylo nehumánní!

Pátek, 26. července 2024, 08:43Odpovědět

VIDEO: Mladík chtěl v Brně pomoci dívce a půjčil jí telefon. Ta si ho dala mezi prsa a odešla  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.