Počasí dnes29 °C, zítra29 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

Muž s baseballovou pálkou v ruce řval, že všechno rozbije, protože mu někdo zaparkoval před domem

Nepříjemný hluk působil v zástavbě rodinných domů na jihu Brna muž, který v sobotu v noci postával na ulici s baseballovou pálkou v ruce a křičel, že všechno rozbije. Důvodem mělo být to, že někdo se svým autem zaparkoval na silnici v úrovni jeho vchodu. Situaci řešili přivolaní strážníci.

Příslušníky městské policie na místo zavolala žena, kterou křik muže s baseballovou pálkou v ruce vyděsil. Než strážníci přijeli na místo, zašel muž podle oznamovatelky do svého domu.

„Strážníci ho kontaktovali a objasnil jim, že křičel, protože někdo zaparkoval na silnici v úrovni jeho vchodu. Strážníci odstavenou škodovku obešli s rozsvícenými baterkami a u zadní části auta je upoutalo zřetelné syčení. Všimli si, že jedna pneumatika je propíchnutá. Čtyřicetiletý muž se k jejímu poničení přiznal,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Strážníci se spojili s řidičem a popsali mu, že má na svém autě propíchnutou pneumatiku. „Vůz si pro jistotu obhlédl, ale další závady na něm neobjevil. Strážníci podezřelého muže důrazně upozornili, že tímto způsobem nemůže řešit své výhrady k parkování druhých, a případ předali do správního řízení,“ uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky baseballová pálka, zbraň, křik, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž s baseballovou pálkou v ruce řval, že všechno rozbije, protože mu někdo zaparkoval před domem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.