Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Učitelka se opila při školním výletu do Brna. Odváželi ji záchranáři

Blížící se prázdniny znamenají pro většinu školáků a studentů výlety do přírody nebo na historické památky. Tímto tradičním způsobem si chtěli končící školní rok ozvláštnit i pedagogové a školáci jedné z břeclavských škol. Ti se vydali do Brna, kde se však přímo během školního výletu opila učitelka, která skončila namol. Museli pro ni dokonce vyjíždět policisté, kteří asistovali záchranářům při převozu učitelky do nemocnice.

O případu informoval server Novinky.cz. Podle informací jejich redakce se v areálu hradu Špilberk opila učitelka, která měla držet dozor nad školáky. Případ se měl stát v pondělí kolem poledne.

Na Špilberk vyjížděli kvůli opilé učitelce nejen záchranáři, ale i policisté. „Mohu potvrdit, že jsme skutečně v onu dobu měli výjezd na Špilberku. Šlo o opilou osobu, asistovali jsme záchranářům při převozu,“ uvedl pro Novinky policejní mluvčí Pavel Šváb.

Podle záchranářů se zásah se týkal ženy středního věku. „Vyjížděli jsme kvůli podezření z intoxikace alkoholem. Po kontrole stavu a prvotním ošetření jsme ženu převezli do nemocnice,“ popsala Novinkám mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Policie se případem nadále zabývá a není vyloučeno, že učitelka bude mít problémy u svého zaměstnavatele.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Kirk, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Štítky učitelka, alkohol, výlet, škola, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Paní učitelka měla asi špatný den, k tomu to horko a ono uhlídat celou třídu mnohdy nezkrotilnejch dětí je taky problém. Porušila zákon se vším všudy, ale je ke konci školního roku a už asi byla ze všeho na pokraji sil, tak si dala po cestě na Špilberk nějakej ten škopík a už to bylo a nezávidím jí setkání s ředitelem školy, co bude asi následovat.....ale stejně jí rozumím a chápu jí, ale na druhou stranu mít zodpovědnost za děti a neovládat nízké pudy je trochu opravdu přes čáru.......Nepíši to tentokrát, jak tradičně, že bych se do včeho ztrefoval a pral do nekalostí, ale je mě té paní líto a nikdo nevíme, co jí k tomu nakoec vedlo. Přeji, jí aby to ve škole dobře dopadlo a příště, aby na výlet mimo školu raději už nejezdila........už vidím za chvíli ty kopance do ní od ostatních diskutujících........

Úterý, 25. června 2024, 18:57Odpovědět

Učitelka se opila při školním výletu do Brna. Odváželi ji záchranáři  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.