Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Muž uvázal psy před obchodem a šel nakoupit. Jeden z nich pokousal procházející ženu

Brněnští strážníci řešili v neděli večer situaci, při které muž uvázal své psy k zábradlí a odešel nakoupit. Jeden z čekajících psů měl mezitím pokousat procházející ženu. Ta nakonec potřebovala lehké lékařské ošetření.

Incident se odehrál v Josefské ulici, kam vyrazila hlídka městské policie.

„Osmačtyřicetiletá žena s drobným poraněním ruky a hrudníku byla v době příjezdu strážníků v péči zdravotníků. Zatímco ji ošetřovali v sanitce, kontaktovala hlídka majitele dvou středně velkých psů,“ popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Muž strážníkům přiznal, že psy uvázal k zábradlí u nákupního centra a odběhl si nakoupit. Porušil tím městskou vyhlášku o pravidlech pro pohyb psů, která majitelům ukládá povinnost mít zvíře pod neustálým dohledem a přímým vlivem.

„V době, kdy neměl sedmatřicetiletý muž své psy na očích, zaútočil prý zničehonic jeden z nich na procházející ženu a údajně ji pokousal. Muž se strážníkům svěřil, že zvířata patřila jeho rodinné příbuzné, která před několika měsíci asi umřela,“ uvedla mluvčí.

Muž uvedl, že psi jsou očkovaní a hlídce slíbil, že co nejdříve vyhledá veterináře a o průběhu vyšetření informuje i údajně napadenou ženu. „Podezřením z porušení městské vyhlášky se budou dále zabývat úředníci,“ uzavřela Skřivánková.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Ivo Spisar

Štítky psi, napadení, žena, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

To je teda opravdu lituju - TY LIDI MYSLÍM!!!! ŽENY MNOHDY VÍC OPEČOVÁVAJÍ SVÉ TZV. ČTYŘNOHÉ MILÁČKY, NEŽ TOHO SVÉHO DOMA, CO JÍ NOSÍ PRACHY A TAHÁ TAŠKY S NÁKUPY S GRANULEMA!!!!

Pondělí, 8. července 2024, 08:17Odpovědět

Jiří Lahodný

psy u super marketů jsou hrůzou pro lidi ,kteří bydlí blízko u super marketů ,protože nemají celý den klid od štěkotu !.

Pondělí, 8. července 2024, 00:06Odpovědět

Diskutér T.

HAF HAF HAF - a máme to tady po delší době opět ZNOVU - PEJSKAŘI A JEJICH TZV. VYCHOVANÍ HAFANI VĚTŠINOU VE SLUŠIVÝCH OBLEČCÍCH - ZAMYSLETE SE UŽ TAKY NAD SEBOU!!!! PES BYL VŽDY NA VESNICI, ABY HLÍDAL STAVENÍ A MĚL BOUDU A NYNÍ JSOU JICH PLNÁ SÍDLIŠTĚ UŠTĚKANCŮ!!!!!!

Úterý, 25. června 2024, 08:51Odpovědět

Muž uvázal psy před obchodem a šel nakoupit. Jeden z nich pokousal procházející ženu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.