Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Potyčka u přehrady skončila zraněním. Cítil jsem, jak mi praská lícní kost, popsal napadený

Šťouchnutí ramenem skončilo zlomenou lícní kostí. Dvaatřicetiletý muž se dostal do konfliktu se skupinkou mladých mužů na molu pláže U Sirky na Brněnské přehradě. Jeden z mladíků do něj podle jeho slov vrazil ramenem, ale v Přístavní ulici ho dostihl, aby se mu omluvil. Tam se však do konfliktu zapojil mladík, který dal třicátníkovi ránu pěstí.

V sobotu v noci řešili strážníci potyčku, která vyeskalovala v napadení, při kterém byl jeden z účastníků zraněn. Hlídka bystrcké městské policie se v Obvodové ulici potkala s dvaatřicetiletým mužem, který zavolal strážníky, aby oznámil, že se stal obětí napadení.

Strážníci poříční jednotky mezitím na tramvajové zastávce zjistili, že muž, který měl útočit, utíkal podél kolejí směrem k nedalekému fotbalovému stadionu. Když na místo dorazil policista se psem, strážníci ho požádali, jestli by mohl údajnému pachateli nadběhnout z opačné strany.

„Po několika minutách ho skutečně dopadl, a protože mladíka doprovázeli čtyři známí, strážníci poříční jednotky městské policie psovoda rychle zajistili, stejně jako další hlídka policie,“ uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Napadený muž strážníkům popsal, že se dostal se skupinkou do konfliktu na molu pláže U Sirky. „Jeden z mladíků do něj prý vrazil ramenem, ale v Přístavní ulici ho dostihl, aby se mu omluvil. Jenomže ve skupině byl ještě devatenáctiletý mladík, který prý tak smířlivý nebyl. Třicátníkovi dal údajně znenadání ránu pěstí do oka. Muž strážníkům řekl, že v tu chvíli zřetelně uslyšel prasknutí ve své lícní kosti. Navíc krvácel z nosu a stěžoval si na bolesti hlavy,“ popsal Ghanem.

Strážníci na pomoc napadenému zavolali záchrannou službu a policisté si ponechali podezřelého kvůli dalšímu šetření.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky napadení, agresor, mladík, přehrada, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jungle Man

Dobrý Den. Děkuji Všem Kteří se zajímali. Včera jsem byl propuštěn z nemocnice Bohunice jsem v domácím léčení. Při přijetí do nemocnice mi zjistili že je to vážnější než jsem myslel. Měl jsem krvácení do mozku které kdyby se nezastavilo šlo mi o život. Druhý den ráno se ukázalo že krvácení nepokračuje opravdu sem se bál nejhoršího i s touto možností jsem počítal.. proto pro mě drobnější věci i když nejspíš moc drobné ne mě tak nezajímali.. - zlomená čelist, prasklá lebka a kosti kolem oka skrz které budu muset dál na kontroly a dál podle lékařů možná řešit chirurgickými zákroky.

Pátek, 28. června 2024, 13:32Odpovědět

Marie Glanczová

držte se

Sobota, 29. června 2024, 10:16Odpovědět

Vojtěch Vened

Ukrajina je pro Českou republiku globální hrozbou.

Pátek, 28. června 2024, 11:51Odpovědět

Pepe Zdepa

Už se tady ale nepíše že ukrajinců byla velká přesila. Dcera mluví o až 20 lidech. A taky už se nepíše že byl napaden i kluk z 8 třídy, který ještě dnes leží v nemocnici.A byla napadena i mladší dívka.

Pátek, 28. června 2024, 08:00Odpovědět

Marie Glanczová

mladíci jsou cigoši, cizinci ua -tak pisálci nazývají chráněné menšiny

Čtvrtek, 27. června 2024, 21:56Odpovědět

Diskutér T.

To tu máme bandu co??

Úterý, 25. června 2024, 08:51Odpovědět

Vojtěch Vened

Zase Ukrajina, že ? Tahle země je prostě naprostým neštěstím.

Pondělí, 24. června 2024, 17:40Odpovědět

Potyčka u přehrady skončila zraněním. Cítil jsem, jak mi praská lícní kost, popsal napadený  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.