Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Muž v Brně po šiřiteli božího slova mrštil gyrosem. Byla to ďáblova práce, měl jasno věřící

Mladík, který v brněnské Nádražní ulici šířil povědomí o křesťanské víře, svým vystupováním rozdráždil kolemjdoucího. Muž, jenž křesťanství razantně odmítal, po věřícím mrštil gyrosem. Celý výstup byl podle kazatele nepochybně ďáblova práce.

Krátký příběh zloby a odpuštění se odehrál v sobotu odpoledne na nároží Nádražní ulice. Hlídka městské policie tam během kontroly postřehla spor mezi dvěma muži. Dvaatřicetiletý kolemjdoucí rozčíleně křičel na mladíka, který se s využitím informačních brožur a reproduktorů snažil šířit povědomí o křesťanské víře.

„Muž to hlasitě odmítal a argumentoval, že křesťanství je stejná ideologie jako nacismus. O chvíli dřív údajně jako výraz nesouhlasu hodil mladíkovým směrem nedojedený gyros v pitě. Mladý šiřitel křesťanství potvrdil, že mužův projev byl hodně intenzivní a vulgární, ale dodal, že on už mu odpustil, přestože celý výstup byl nepochybně ďáblova práce,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Strážníci ho ujistili, že o vině a trestu rozhodne i správní orgán, protože případ předají kvůli podezření z přestupku proti občanskému soužití. Mladík to vzal na vědomí a na rozloučenou ještě nabídl strážníkovi slovo boží k nastudování.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky MPB, strážníci, křesťanství, hádka, jídlo, gyros, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Dnes jsem se mohl zasmát díky pisa - teli.....

Úterý, 25. června 2024, 10:58Odpovědět

Diskutér T.

Článek 10 - Svoboda myšlení, svědomí a náboženského vyznání
Každý má právo na svobodu myšlení, svědomí a náboženského vyznání. Toto právo zahrnuje svobodu změnit své náboženské vyznání nebo přesvědčení, jakož i svobodu projevovat své náboženské vyznání nebo přesvědčení sám nebo společně s jinými, ať veřejně nebo soukromě, bohoslužbou, vyučováním, prováděním úkonů a zachováváním obřadů......TAK SVOBODO SVOBODO OLYNTH: SVOBODA PRO UCPANÉ NOSY A MOZKY.........MÁM 6 DĚTÍ A VZORNOU RODINU. ČTI BIBLI A BUDE TI LÉP SVOBODO!!!!!

Úterý, 25. června 2024, 10:56Odpovědět

Jiří Svoboda

Chudáci děti!

Úterý, 25. června 2024, 11:03Odpovědět

Diskutér T.

Od dětství znáš svatá Písma, která ti mohou dát moudrost ke spasení, a to vírou v Krista Ježíše. Veškeré Písmo pochází z Božího Ducha a je dobré k učení, k usvědčování, k nápravě, k výchově ve spravedlnosti, aby Boží člověk byl náležitě připraven ke každému dobrému činu.

Před Bohem a Kristem Ježíšem, který bude soudit živé i mrtvé, tě zapřísahám pro jeho příchod a jeho království: Hlásej slovo Boží, ať přijdeš vhod či nevhod, usvědčuj, domlouvej, napomínej v trpělivém vyučování........Biblický text: 2 Timoteovi 3,14 – 4,2...pan SVOBODA Jiří je NERAD, KDYŽ BOŽÍ SLOVO SE V DNEŠNÍ DOBĚ ŠÍŘÍ - UBOŽÁKU, KOHO NAZÝVÁTE NEMOCNÝM - CHCETE MÍT SVOBODU ASI VE VŠEM A KDYŽ NĚKDO UKÁŽE NA HOSPODINA A NA HŘÍCH, TAK JE U VÁS DUŠEVNĚ NEMOCNÝ??? JE MĚ VÁS MOC LÍTO A JE ŠKODA, ŽE NEVÍTE, KDO JE VLASTNĚ BŮH, PROTOŽE ON JE TEN, KTEREJ MÁ I S VÁMI VELKOU TRPĚLIVOST ZA VAŠE SNOBSKÝ NÁZORY!!!!!!

Úterý, 25. června 2024, 08:33Odpovědět

Jiří Svoboda

Zalez magore. To jsi byl asi ty, co dostal tím gyrosem. Kdyby sis raději našel holku, udělal bys líp. Ale která by se chtěla zahodit s takovým hovadem. leda nějaká svíčková bába. Stejně skončíš ve cvokhausu.

Úterý, 25. června 2024, 10:03Odpovědět

Jiří Svoboda

Po takových duševně nemocných fanaticích je škoda házet potraviny. Vržený kámen by odvedl lepší práci a bylo by zajímavé vědět, jak by takový magor, obtěžující svým idiotským řevem kolemjdoucí, naplňoval jedno z biblických rčení: "kdo do tebe kamenem, ty do něho chlebem."

Pondělí, 24. června 2024, 13:18Odpovědět

Muž v Brně po šiřiteli božího slova mrštil gyrosem. Byla to ďáblova práce, měl jasno věřící  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.