Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

VIDEO: Muže podezřelého z vraždy ženy zadrželi policisté v Brně

, aktualizováno 5. června 2024, 16:27

V úterý 4. června před půl desátou večer zveřejnila policie zprávu o tom, že prověřuje násilnou smrt ženy v Jevíčku v Pardubickém kraji. Během dnešního dne policie uvedla jméno čtyřiatřicetiletého hlavního podezřelého, po kterém pátrali desítky policistů i v Jihomoravském kraji. Muže nakonec policie zadržela v Brně.

V úterý večer po muži, který je hlavním podezřelým z vraždy ženy v Jevíčku, pátrali policisté i za použití vrtulníku. „V souvislosti s činem bychom uvítali informace o pohybu tohoto muže,“ napsali policisté na svém profilu na síti X, kde zveřejnili i bližší informace o muži.

Muž se narodil 3. září 1989, trvalé bydliště má v okrese Blansko, měří 175 až 180 centimetrů a vypadá na 25 až 30 let.

„Po vyhodnocení všech dostupných informací, které jsme doposud získali, se pro nás výše hledaný muž stává hlavním podezřelým z vraždy,“ uvedli policisté dnes před sedmou hodinou ranní.

„Pátrání po hledaném jsme z Pardubického kraje rozšířili i do kraje Jihomoravského. V terénu jsou stále desítky policistů nejen z našeho, ale právě i z Jihomoravského kraje,“ upřesnili dnes dopoledne policisté. Před jedenáctou hodinou policie na síti X zveřejnila fotku muže s dítětem kolem krku a popisem, že jde o jeho možnou aktuální podobu.

„Pátrání po něm jsme zacílili do okolí Brněnské přehrady. Opět apelujeme, nesnažte se ho zadržet, volejte linku 158,“ napsali policisté na síť X po dvanácté hodině.

Krátce po čtvrté hodině odpolední policisté poděkovali veřejnosti za pomoc v pátrání. „Hledaného jsme nyní v Brně zadrželi. Více informací uvolníme, jakmile to okolnosti dovolí,“ uzavřeli policisté.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky vražda, podezřelý, policie, pátrání, Jevíčko, Jihomoravský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muže podezřelého z vraždy ženy zadrželi policisté v Brně  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.