Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Muž ukradl rodině ze stanu oblečení. Odcizené svršky musel vysvléct, skončil jen ve spodním prádle

Táboření čtyřčlenné rodině pokazil drzý zloděj. Když z kempu vyrazili na výlet, jejich stan prohrabal muž. Odnesl si z přístřešku jejich oblečení, které si rovnou oblékl na sebe. Rodina na něj náhodou narazila ve městě a poznala své svršky. Donutili jej oblečení svléknout a vrátit, poté zavolali policii.

Víkendové táboření čtyřčlenné rodiny na Hodonínsku zkazil drzý zloděj. V době, kdy byli všichni na výletě, jim vlezl do stanu. Tam ho zaujalo odložené oblečení, které zpřeházel a kousky, které se mu líbily nejvíce, ukradl.

Po návratu tak výletníky čekalo nemilé překvapení. „Situaci však moc neřešili, nechtěli si kazit pobyt. Když však byli později manželé v nedaleké obci nakupovat, náhodou minuli na jízdním kole mladého muže, který na sobě měl jejich oblečení,“ informoval policejní mluvčí David Chaloupka.

Muže zastavili a donutili jej, aby jim ukradené svršky vrátil. Vysvlékat se mu však moc nechtělo. Zřejmě i proto, že pak zůstal ve spodním prádle, z místa rychle utekl. Výslechu se však nevyhne, policistům se jej už podle popisu podařilo ztotožnit.

„I přes nevelké škody hrozí zlodějům v těchto případech vysoké tresty. Vniknutí do stanu totiž může být kvalifikováno jako trestný čin porušování domovní svobody, za které hrozí až dva roky za mřížemi,“ informoval Chaloupka.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky PČR, policisté, stanování, krádež, oblečení, Hodonínsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž ukradl rodině ze stanu oblečení. Odcizené svršky musel vysvléct, skončil jen ve spodním prádle  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.