Počasí dnes32 °C, zítra27 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Policisté zabavili už druhé auto muži, kterého předtím několikrát řešili za řízení pod vlivem drog

Policisté během uplynulého víkendu zastavili dva řidiče, kteří měli platný zákaz řízení. Jeden z mužů byl pod vlivem drog, druhý byl opilý. Oba přišli kvůli své nezodpovědnosti o své vozy.

Prvního muže zastavili policisté v Rohatci za volantem Audi A6. „Při kontrole mu vyšel pozitivní test na drogy a v evidenci měl dva platné zákazy řízení. Pro policisty nebyl třiačtyřicetiletý muž neznámý, v minulosti jej totiž několikrát řešili pro jízdu pod vlivem drog a pro ni mu také zabavili auto. A odtah jeho dalšího auta do policejního skladu tak policisté zopakovali i při páteční kontrole,“ popsal první případ policejní mluvčí David Chaloupka.

Jiného hříšníka zastavili muži zákona v sobotu dopoledne ve Svatobořicích-Mistříně za zavolantem Škody Fabie. „Třiašedesátiletý řidič s platným zákazem řízení navíc nadýchal téměř půl promile. I jemu proto policisté nechali odtáhnout auto,“ popsal Chaloupka druhý případ a doplnil, že o propadnutí obou odtažených vozů bude rozhodovat soud.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky policie, doprava, zabavení, auto, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté zabavili už druhé auto muži, kterého předtím několikrát řešili za řízení pod vlivem drog  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.