Počasí dnes18 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Mladá Brňanka kradla v obchodě. Sebrala kartáč, zničila bundu a sprostě nadávala zaměstnancům i ochrance

Osmnáctiletá žena z Brna měla krást v obchodě a sprostě si dovolovat na přihlížející zaměstnance i pracovníka ostrahy. Ti na ni kvůli odůvodněnému podezření z krádeže zboží, za které odmítla zaplatit, zavolali strážníky.

Osmnáctiletou ženu z Brna policisté podezřívají hned z několika přestupků. „Strážníci procházeli ve středu odpoledne kolem obchodního řetězce v centru města právě v momentě, kdy se pracovníci jednoho z obchodů snažili zabránit mladé ženě v odchodu. Situace byla velmi vyhrocená a hlídka musela vynaložit velké úsilí, aby všechny přítomné zklidnila," popsala práci zasahující hlídky mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Strážníci se posléze od zaměstnanců dozvěděli, že Brňanka údajně v prodejně ukradla kartáč na vlasy. Vytržením bezpečnostního čipu prý navíc poškodila riflovou bundu. Když ji pracovníci zodpovědní za chod prodejny vyzvali, aby zboží zaplatila, údajně všem začala nadávat, urážet je a pozornost poutala také hlasitým křikem.

„Za pokladnou na ženu čekal pracovník bezpečnostní agentury. I jemu údajně vulgárně nadávala. Místo toho, aby ho následovala do zázemí provozovny, vydala se směrem k východu. Tady ji zastavili strážníci. I v jejich přítomnosti se mladá žena chovala arogantně a byla velmi hrubá," vysvětlila Pokorná.

S velkou nevolí mladá Brňanka odcizené zboží nakonec vrátila. Od strážníků si na místě vyslechla, že podezření ze spáchání majetkových přestupků a přestupku proti občanskému soužití neprodleně nahlásí správním úředníkům.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, žena z Brna, krádež, obchod, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marie Glanczová

Proč urážíte Brnacky cigankou

Středa, 24. dubna 2024, 20:33Odpovědět

Diskutér T.

OBEČJNÁ MOUKAŘKA - CO SE CHTĚLA ZALÍBIT NA PRACÁKU, KDYŽ ŠLA PRO PODPORU!!!

Pondělí, 22. dubna 2024, 16:36Odpovědět

Lenka Kuchařová

Brňanka?Podle popsané asituace je všem jasné,že jde o členku státem chráněného etnika,které k nám připutovalo z Indie a zásadně více jak tři generace nepracuje za vydatné podpory státních institucí.

Neděle, 21. dubna 2024, 17:56Odpovědět

Mladá Brňanka kradla v obchodě. Sebrala kartáč, zničila bundu a sprostě nadávala zaměstnancům i ochrance  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.