Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muži se v Brně nepohodli kvůli střepům na ulici. Rozbitá lahev rozpoutala bitku

Kvůli rozbité lahvi na chodníku v brněnské Přístavní ulici se poprali dva mladíci. Jeden z nich skleněnou nádobu odhodil na ulici, druhý jej vyzval, aby střepy uklidil. Pak si vjeli do vlasů a verze obou mužů se liší. Navzájem se obviňují z napadení.

Rušno bylo v noci ze soboty na neděli v Přístavní ulici. Strážníky sem přivolal dvaadvacetiletý mladík, kterého údajně napadl neznámý muž. Hlídka na jeho obličeji spatřila drobnou tržnou ránu u dolního rtu. Lékařské ošetření ale opakovaně odmítl.

„Hlídce vylíčil, že šel společně se svými kamarády po ulici, kde na zem odhodil skleněnou láhev. Ta se při pádu roztříštila. Kolemjdoucí ho údajně vyzval, aby střepy uklidil. Když se do toho dal, prý ho při tom ale napadl a odešel,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivanová.

Verze údajného útočníka se nicméně trochu lišila. Devětadvacetiletý muž strážníkům řekl, že pobídl o sedm let mladšího muže k úklidu střepů, protože se bál, aby se o ně jeho pes nebo někdo jiný neporanil. Mladík se k tomu ale podle něj moc neměl. Nejprve odtud prý chtěl odejít, když ale starší muž trval na svém, začal se k němu údajně nebezpečně blízko přibližovat a ohrožovat ho, a tak ho skutečně udeřil do obličeje.

„Podezřením z narušení občanského soužití a znečištění veřejného prostranství se tak budou zabývat úředníci, kterým strážníci případ předali,“ doplnila Skřivanová

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky MPB, strážníci, sklo, střepy, lahev, hádka, bitka, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muži se v Brně nepohodli kvůli střepům na ulici. Rozbitá lahev rozpoutala bitku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.