Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muž v Brně ukradl ženě tašku s nákupem. Jídlo jsem rozdal bezdomovcům, hájil se

Jednašedesátiletý muž z Brna odcizil v nepozorovaný moment ženě tašku s nákupem. Potraviny poté prý rozdal lidem bez domova. Osobní dokumenty, které žena v tašce také nesla, vhodil do poštovní schránky. Muž bude muset své chování vysvětlovat úředníkům.

Netradiční případ krádeže řešila hlídka městské policie u brněnského nádraží. Do prodejny v Nádražní ulici pomoc přivolala Brňanka, které údajně neznámý muž odcizil tašku s nakoupenými potravinami. V brašně měla také lékařské zprávy.

Strážníkům po příjezdu popsala, že si kabelu s nákupem asi za dva tisíce korun pouze na chvíli odložila. Hned potom hlídce předala podrobný popis muže, který ji okradl. Doplnila i směr, kterým se údajně vydal. Hlídka muže odpovídajícího popisu našla v blízkosti vchodu do vlakového nádraží.

„Jednašedesátiletý muž z Brna nezapíral a strážníkům řekl, že jídlo, které v tašce bylo, prý rozdal osobám bez domova. Písemnosti údajně vhodil do poštovní schránky v brněnských Štýřicích,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Hlídka okamžitě kontaktovala odpovědného pracovníka pošty. Ten strážníkům zanedlouho potvrdil, že doklady v uvedené poštovní schránce našel. Poté si je hlídka převzala a o nálezu vyrozuměla okradenou ženu. Muž bude muset své chování vysvětlovat úředníkům. Podezření ze spáchání majetkového přestupku strážníci totiž oznámili správnímu orgánu.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky MPB, strážníci, krádež, bezdomovec, nákup, taška, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně ukradl ženě tašku s nákupem. Jídlo jsem rozdal bezdomovcům, hájil se  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.