Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Za včerejší tragickou nehodu u Vracova nejspíš může předjíždění, míní policisté

Pravděpodobnou příčinou páteční tragické dopravní nehody u Vracova na Hodonínsku bylo předjíždění. Zahynul třicetiletý řidič osobního auta Dacia. Na horizontu předjížděl a čelně se střetnul s protijedoucím fordem, uvedl dnes ráno v tiskové zprávě policejní mluvčí Bohumil Malášek. Řidič Dacie byl podle policie pravděpodobným viníkem nehody. Při nehodě se zranili tři lidé, poškozená jsou ještě dvě další auta.

Nehoda se stala kolem 18:30 mezi Vracovem a Bzencem. První jednotka hasičů dorazila na místo v 18:42. „Hasiči zahájili vyprošťování vážně zraněného muže, kterého bylo nutné resuscitovat. Svým zraněním však na místě podlehl. Jednotky pomáhaly posádkám záchranné služby při ošetřování dalších tří zraněných a transportovaly jednoho pacienta do vrtulníku," popsal mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška.

Na Hodonínsku se srazila dvě auta s dodávkou. Jeden člověk nehodu nepřežil, další je těžce zraněný

Při nehodě osobních aut a dodávky nedaleko Bzence na Hodonínsku dnes vpodvečer zemřel člověk. Další se zranil těžce, dva lehce. Na místě zasahují i hasiči, jednoho člověka museli vyprostit.

Silnice I/54 byla při zásahu uzavřená a policie zajišťovala odklon dopravy. Poslední jednotka hasičů odjela zpět na základnu pět minut po půlnoci, uvedl Mikoška.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Jihomoravského kraje

Štítky nehoda, úmrtí, Hodonínsko, předjíždění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za včerejší tragickou nehodu u Vracova nejspíš může předjíždění, míní policisté  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.