Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Namol opilý muž z Brna ukradl lahev rumu. Při útěku zakopl, spadl a nemohl vstát

Muže ležícího na parkovišti obchodního řetězce v brněnské Bystrci si všimli brněnští strážníci ve středu odpoledne. Hlídka se k muži vydala a začala zjišťovat jeho zdravotní stav. Třiačtyřicetiletý muž z Brna strážníkům s bolestivou grimasou v obličeji popsal, že ho měl před jejich příjezdem povalit na zem neznámý muž a z místa zmizet.

Ležící muž si strážníkům stěžoval na silnou bolest levého boku a svěřil se, že se bez pomoci nedokáže zvednout a odejít. „Strážníci proto přivolali záchranáře. Před jejich příjezdem dali zraněnému muži dýchnout. Jeho řeč a dech páchnoucí alkoholem totiž odpovídaly požití alkoholu. Nadýchal 2,89 promile,“ popsala mluvčí strážníků Jana Pokorná.

Po chvíli řešení problémů ležícího muže strážníky kontaktoval vedoucí blízké provozovny, aby jim popsal, že muž ležící na zemi před jejich příjezdem údajně v prodejně ukradl lahev rumu, se kterou se snažil utéct, ale na parkovišti sám od sebe spadl.

„Brňan se ke krádeži ani útěku a následnému pádu nechtěl dál vyjadřovat. Podezření ze spáchání majetkového přestupku proto hlídka oznámila úředníkům. Zdravotníci muže po prvotním ošetření převezli do nemocnice,“ uzavřela Pokorná.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky alkohol, krádež, rum, zranění, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Namol opilý muž z Brna ukradl lahev rumu. Při útěku zakopl, spadl a nemohl vstát  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.