Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Na Břeclavsku se srazila dodávka s kamionem. Jeden z řidičů nehodu nepřežil

, aktualizováno 21. března 2024, 17:25

Krátce před polednem došlo poblíž obce Perná k tragické dopravní nehodě. Dodávka se srazila s kamionem. Šofér menšího vozu vjel do protisměru a střet nepřežil. Místo bylo neprůjezdné, policisté museli dopravu na Brno i Mikulov odklánět.

Krátce před polednem došlo na silnici I/52 poblíž obce Perná na Břeclavsku k závažné dopravní nehodě. Čtyřicetiletý řidič dodávky Peugeot ze zatím nezjištěných příčin vjel plynule do protisměru, kde se střetl s projíždějícím kamionem Mercedes. 

„Po příjezdu k nehodě zahájili hasiči vyprošťování zaklíněného řidiče dodávky a současně pomocí jednoho vodního proudu uhasili hořící kapaliny. Řidič dodávky, i přes veškeré nasazení zasahujících, čelní střet s kamionem nepřežil. Druhého řidiče si do péče převzala záchranná služba,“ uvedli na sociální síti Facebook jihomoravští hasiči.

„Komunikace byla v průběhu vyšetřování neprůjezdná. Ve směru na Mikulov odkláněli policisté řidiče na souběžnou obslužnou komunikaci,“ informoval policejní mluvčí Bohumil Malášek. Ve směru na Brno vedla objízdná trasa přes Dolní Dunajovice. Na obou objížďkách nedocházelo k výrazným dopravním komplikacím. 

Hasiči zajistili úklid uniklých provozních kapalin a asistovali při nakládání kamionu na odtah.  Krátce před třetí hodinou odpoledne odjela poslední jednotka hasičů  z místa nehody zpět na základnu.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky PČR, policisté, nehoda, smrt, Brno, Mikulov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Břeclavsku se srazila dodávka s kamionem. Jeden z řidičů nehodu nepřežil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.