Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Namol opilý muž bez řidičáku otočil auto na střechu. Pak drmolil, že vypil jen půl lahve rumu

Velkou smůlu měl jednačtyřicetiletý muž, který usedl namol opilý za volant svého auta a vyrazil do ulic Brna. Přímo před zraky brněnských strážníků narazil do parkujícího auta a otočil své auto na střechu. Incident se stal v ulici Plachty na okraji sídliště v Novém Lískovci.

Peugeot, který muž řídil, se srážkou vychýlil do té míry, že se během dvou sekund převrátil na střechu. „Strážníci okamžitě vyběhli ze služebního vozidla a peugeot otevřeli. Muži schoulenému na stropě převráceného vozu pomohli ven a odvedli ho do bezpečné vzdálenosti. Okamžitě požádali o příjezd záchranných složek a udržovali okolní cesty volné,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Řidič se při nehodě nijak viditelně nezranil, ale byl evidentně silně opilý. „Měl problém zformulovat srozumitelnou větu a hlídce přiznal, že vypil půl lahve rumu. Dodal, že ani není držitelem řidičského průkazu. Zdravotníci ho odvezli do nemocnice a je podezřelý z trestného činu,“ popsal mluvčí.

Strážníci na místo nezamířili náhodou. Vyrazili tam na základě informací od svědka, který zavolal na linku 156, že řidič při vyjíždění z parkovacího místa dvakrát boural. Strážníci o několik vchodů dál objevili poškozený opel a další škodovku.

Ač z mužova peugeotu vycházel slabý kouř, hořet naštěstí nezačal. Podle strážníků šlo s největší pravděpodobností o plyn obsažený v airbagu. „Strážníci na místě asistovali po dobu celého hasičského zásahu. Přivolaní policisté hlídce potvrdili, že muž byl silně opilý,“ doplnil Ghanem.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky řidič, alkohol, střecha, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Rum měla manželka nachystanej do velikonočního cukroví a ten NEŘÁD to do sebe jen-tak nasoukal. To se teda nehodí ŽIVLE ŘIDIČI - ŠIDIČI!!!

Čtvrtek, 21. března 2024, 20:38Odpovědět

VIDEO: Namol opilý muž bez řidičáku otočil auto na střechu. Pak drmolil, že vypil jen půl lahve rumu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.