Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Pacientka údajně urážela svou lékařku. S kumpánem se pak náruživě snažili dobýt její ordinaci

Lékařku na severu Brna měla v její vlastní ordinaci hrubě urážet čtyřiatřicetiletá žena z Hané. Nepříjemná situace vyeskalovala až k tomu, že se lékařka musela v ordinaci zabouchnout a přivolat na pomoc strážníky.

Rozrušená lékařka přivolala hlídku městské policie do své ordinace na severu Brna poté, co ji údajně hrubě urážela jedna z pacientek. „Strážníkům popsala, že čtyřiatřicetiletá žena z Olomoucka se dostavila do ambulance a požadovala po ní vypsání žádanky. Lékařce pro tento účel předložila potřebnou dokumentaci. Když doktorka začala s vypisováním, žena jí prý řekla, že si to rozmyslela, nic po ní nechce a dožadovala se navrácení písemností,“ popsala situaci mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Lékařka se ovšem nedala a odmítla ženě z Hané vyhovět. Trvala na tom, že dané vyšetření je pro pacientčino vlastní zdraví potřebné, a že tedy žádost vystaví. Odpovědí jí byly hrubé urážky. Nespokojená pacientka poté z ordinace odešla. 

Zanedlouho poté se třicátnice vrátila a přivedla si mužskou posilu. Společně s kumpánem začali bouchat na dveře a dožadovali se vstupu do ordinace. Po krátkém přetlačování se lékařce podařilo dveře zabouchnout a přivolat na pomoc strážníky. „Před jejich příjezdem oba zdravotnické zařízení opustili. Své chování bude muset žena z Hané vysvětlovat úředníkům. Podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití právě jim strážníci oznámili,“ doplnila Pokorná.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay

Štítky MPB, Brno, lékařka, strážníci, pomoc, ordinace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pacientka údajně urážela svou lékařku. S kumpánem se pak náruživě snažili dobýt její ordinaci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.