Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Mladík z Brna se zhroutil, když mu došly nikotinové sáčky. Hysterickým křikem vyděsil sousedy

Ohlušující a zoufalý křik devatenáctiletého muže znepokojil sousedy jednoho z brněnských paneláků. Mladík se zhroutil poté, co mu došly nikotinové sáčky. Strážníkům popsal, že má mnoho problémů a chce si vzít život. Skončil v péči záchranářů.

Hlasitý křik připomínající projev nepříčetného chování byl údajně v pátek odpoledne slyšet za dveřmi bytu v severní části Brna. Jeden z nájemníků proto přivolal hlídku strážníků. Ihned po příjezdu jim ukázal byt, ze kterého údajně slyšel pronikavý hlasitý projev.

„Po krátkém, ale silném bouchání na dveře strážníkům otevřel devatenáctiletý mladík. Hlídce popsal, že má mnoho osobních a studijních problémů a neví, jak je řešit. Také jí řekl, že se léčí na psychiatrii a předepsané léky bere sporadicky,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Internetoví prodejci tabákových výrobků v Česku většinou nekontrolují věk zákazníků

Většina internetových prodejců tabáku a nikotinových sáčků nekontroluje věk nakupujících, a nesplňuje tak požadavky zákona z roku 2017. Vyplynulo to z kontrolní akce Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI), která se zaměřila na 22...

Strážníkům se muž svěřil, že důvodem křiku byly nikotinové sáčky, které mu došly a na kterých je závislý. Když mladík hlídce přesvědčivě oznámil, že se chystá skoncovat se životem, okamžitě přivolala záchranáře.

Do jejich příjezdu strážníci s mužem citlivě rozmlouvali a snažili se ho uklidnit. Po nezbytném vyšetření zdravotníci naznali, že převoz rozrušeného muže do nemocnice je nezbytný.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Šance Dětem

Štítky MPB, strážníci, agrese, byt, křik, nikotinové sáčky, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

To by se moje babička musela taky někdy zhroutit, když pekla buchty a přestala jít elektrika a nedopekla koláče - NIKOTÍNOVÉ SÁČKY NEMÁM, TAK PRO MNE KONČÍ ŽIVOT? To je ale smysl života co??

Středa, 28. února 2024, 08:48Odpovědět

Mladík z Brna se zhroutil, když mu došly nikotinové sáčky. Hysterickým křikem vyděsil sousedy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.