Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Muž opakovaně hulákal do noci. Uloženou pokutu podepsal několika křížky

Strážníky městské policie ve čtvrtek v noci do Minské ulice v Brně přivedl hlasitý křik. Hlučný muž již podruhé v řadě odepřel svým sousedům klidné spaní.

Devětatřicetiletý muž žijící v přízemním bytě v brněnské Minské ulici neumožnil svému okolí ani na okamžik zamhouřit oči. Jeho hlasitý křik byl tak neúnosný, že se ostatní nájemníci rozhodli přivolat na pomoc strážníky. „Když hlídka městské policie přijela na místo, slyšela z přízemního bytu mužský hlasitý křik, který se linul do okolí. Po zazvonění strážníkům otevřel devětatřicetiletý uživatel bytu a řekl jim, že je rozčílený, a proto křičí," přiblížila situaci mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná

Policisté křiklounovi vysvětlili, že po dvaadvacáté hodině nesmí rušit noční klid, a to ani hlasitými projevy. S touto informací byl nájemník velmi dobře obeznámen, jelikož ji noc předtím dostal i od police státní. Byl prý úplně stejně rozčilený a svou zlost si vybíjel podobným způsobem.

Podepsal se křížky

Strážníci se muži rozhodli udělit pokutu. Muž s tímto postupem souhlasil, nicméně příslušný doklad podepsal několika křížky. „Proto porušení nočního klidu projednají úředníci. Právě jim strážníci podezření ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku oznámili. Křížky totiž neobstojí před zákonem jako podpis,“ vysvětlila Pokorná. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky MPB, Brno, strážníci, noční klid, křik

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Myslím si, že tenhle dotyčný NOČNÍ NEURVALEC se vrátil z divadla, kde hráli DEVĚT KŘÍŽŮ a byl tak omámen dějem, že se ani neuměl podepsat a v hlavě se mu honilo těch devět křížů, ale zvládnul teda jen ty tři - to musí být asi umělecky laděný blb, když používá k podpisu DIVADELNÍ HRU A TEXT Z PÍSNĚ TŘI KŘÍŽE - FOLK - MUSIC. Hezkej den všem, kteří se v tom baráku nevyspali - zkuste to dospat nyní.

Pondělí, 26. února 2024, 05:46Odpovědět

Muž opakovaně hulákal do noci. Uloženou pokutu podepsal několika křížky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.