Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Strážníci dopadli osmnáctiletého vandala, který počmáral altán v brněnském parku

Čerstvě plnoletý muž si krátil volné chvíle ničením svého okolí. Na zdi altánu v parku blízko centra jihomoravské metropole se rozhodl čmárat fixem. Spatřil ho strážník obsluhující kamery a mladík skončil v rukou zákona.

Mladík, který sotva oslavil osmnácté narozeniny, se rozhodl poničit veřejný majetek. Do oka mu padl přístřešek v Denisových sadech blízko centra Brna. Pod rouškou tmy fixem počmáral fasádu i sloup, vytvořil různé obrazce.

Muže si všiml pracovník městské policie, který kontroloval kamerový systém. „Strážníci dostali od kolegy z dohledového pracoviště podrobný popis mladíka. Po příjezdu ho okamžitě kontaktovali,“ uvedla mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Mladík měl u sebe fix stejné barvy, jako byly nápisy a malůvky na altánu. Přivolaná státní policie si událost převzala pro podezření ze spáchání trestného činu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MPB

Štítky MPB, strážníci, vandal, fix, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Díky kamerovému systému došlo na místního břídila a ničiče - TAK MLADÝ MALÍŘI - PADLA KLEC - TAKÉ PRO VÁSTRAHU OSTATNÍM HOLOMKŮM, CO SE NUDÍ!!!! Policie odvedla opět výbornou práci - hoši, jen tak dál.

Úterý, 20. února 2024, 11:19Odpovědět

VIDEO: Strážníci dopadli osmnáctiletého vandala, který počmáral altán v brněnském parku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.