Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Opilý řidič jel v potlučené felicii po ráfku, od kterého létaly jiskry. Když chtěl ujet policii, auto se zastavilo

Policistům na Znojemsku se nad ránem zjevil velice nevšední úkaz, přímo před jejich zraky projížděl řidič v potlučené postarší felicii, které chyběla jedna pneumatika. Od ocelového ráfku, na kterém se auto pohybovalo, efektně létaly jiskry. Samotný řidič byl ve velmi podobném stavu jako jeho auto.

Jízdu osmadvacetiletého muže na Znojemsku ukončila hlídka policistů. Auto, které muž řídil, bylo podle policistů celkově potlučené a jelo po ocelovém ráfku, od kterého létaly jiskry.

„Takový stroj neměl na silnici co dělat, proto se jej policisté rozhodli zastavit. Jenže řidič na policejní majáky se signálem k zastaveni vůbec nereagoval, spíše to vypadalo, jako by chtěl ujet. To však s ubohou technikou, kterou měl k dispozici, nebylo jednoduché. Po pár set metrech mu zbědované auto vypovědělo službu. Řidič se však bez boje vzdát nechtěl. Proti policistům, kteří jej chtěli z vozu vytáhnout, vztekle kopal a bránil se,“ popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

Policisté použili na řidiče donucovací prostředky a zjistili, že je na tom podobně jako jeho auto. „S hlídkou nedokázal ani smysluplně komunikovat, natož aby absolvoval dechovou zkoušku na alkohol. Policisté navíc dopátrali, že ještě před policejní kontrolou, stačil během své jízdy dvakrát bourat,“ popsal mluvčí a dodal, že řidič skončil po vyšetření a odběrech v policejní cele pro podezření z ohrožení pod vlivem návykové látky.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky nehoda, doprava, alkohol, řidič, Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič jel v potlučené felicii po ráfku, od kterého létaly jiskry. Když chtěl ujet policii, auto se zastavilo  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.