Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Opilá a zfetovaná řidička nabourala dvě auta a strom. Žádné nárazy si neuvědomuju, tvrdila strážníkům

Osmatřicetiletá řidička jezdila ulicemi Brna pod vlivem drog a alkoholu. Podle svědků se při své jízdě nedokázala vyhnout dvěma autům a jednomu stromu. Přivolaným strážníkům pak tvrdila, že si žádné nárazy neuvědomuje.

Lidé v ulicích širšího centra Brna se stali svědky nekoordinované jízdy osmatřicetileté řidičky, která podle nich měla nabourat dvě auta a jeden strom. Jeden ze svědků zavolal strážníky, kteří na místo přijeli právě ve chvíli, kdy žena vystupovala ze své potlučené mazdy.

„Vláčná řeč i pohyby budily od prvních okamžiků dojem, že zřejmě není střízlivá. Strážníka přesvědčovala, že si žádné nárazy neuvědomuje. Když se podíval směrem k rozbité přední části jejího vozu opřeného o parkující renault, podotkla: ‚No, snad tady ten blatníček.‘ Nedaleko objevila hlídka městské policie i poškozený ford,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Strážníci požádali o příjezd státní policie. „Ženě naměřili přes dvě promile alkoholu v dechu a nepříznivě pro ni vyšel i drogový test. Je proto podezřelá z trestného činu,“ uzavřel Ghanem.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky doprava, nehoda, alkohol, drogy, řidička, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá a zfetovaná řidička nabourala dvě auta a strom. Žádné nárazy si neuvědomuju, tvrdila strážníkům  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.