Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Agresor bil ženu na ulici do hlavy, ta prosila kolemjdoucí o pomoc

Lidé, kteří se v pátek odpoledne nacházeli v okolí tramvajové zastávky v Bohunicích, se staly svědky velmi nepříjemného incidentu. Muž tam bil ženu, která kolemjdoucí lidi prosila o pomoc. Jedna ze svědkyň události zavolala strážníky, aby je na potyčku upozornila. Dvě hlídky městské policie okamžitě vyrazily na místo.

Jadna z hlídek, které dorazily na místo události, se postarala o napadenou ženu, druhá si poslechla verzi agresora. „Dvaačtyřicetiletý muž strážníkům nejprve tvrdil, že se ženy ani nedotkl, a pouze jí vynadal. Po chvíli však připustil, že jí dal jednu facku,“ popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Devětatřicetiletá napadená žena však hlídce řekla, že ji o tři roky starší muž urážel a několikrát ji udeřil do hlavy. To potvrdila i svědkyně incidentu. „Napadená se strážníkům svěřila, že to navíc není poprvé, co se muž k takovému chování uchýlil. Nabízené lékařské ošetření však opakovaně odmítla,“ uvedla mluvčí.

„Městští strážníci měli důvodné podezření ze spáchání trestného činu, přivolaní státní policisté to však vyloučili,“ popsala Skřivánková. Strážníci případ nakonec předali úředníkům s podezřením z narušení občanského soužití.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky agresor, napadení, žena, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Baron Kocharovski

takže se to stalo v bohunicích, (jak píšete v článku), ale foto dáte z centra ze šilingráku?! :-((( tomu říkáte novinařina! :-(((

Pondělí, 12. února 2024, 14:22Odpovědět

Fearone Biggz

Kdybys nebyl troll a klikl na fotku je pod ní napsané: Ilustrační foto. Naprosto běžná věc. Ale koukám, že hlupáci co jen prudí se najdou stále a všude.

Pondělí, 12. února 2024, 19:43Odpovědět

Milan Hladký

Jo a chytrolini dají k Bohunicím ilustrační foto Eiffelovky ...

Úterý, 13. února 2024, 06:44Odpovědět

Baron Kocharovski

Diskutér T.
to shrnul naprosto přesně! ;-) i s tou usmiřovačkou! :-DDD

Pondělí, 12. února 2024, 14:21Odpovědět

Diskutér T.

Napadená se strážníkům svěřila, že to navíc není poprvé, co se muž k takovému chování uchýlil. Nabízené lékařské ošetření však opakovaně odmítla,“ TAK OŠETŘENÍ ODMÍTLA, NEBYLO TO NAPADENÍ POPRVÉ - Už to vypadá, že jsou to vyznavači SADOMASO a potřebují k tomu jen publikum - asi úchylná dvojka - ženská až bude příště žadonit o HELP - LIDÉ SE NA NI VYKAŠLOU, PROTOŽE JÍ TENTO STYL ASI VYHOVUJE. ......potom si určitě dvojice zašla na panáka a večer byla v posteli uvzdychaná udobřovačka - Je mi z některejch párů na zvracení!!!!

Pondělí, 12. února 2024, 13:08Odpovědět

Agresor bil ženu na ulici do hlavy, ta prosila kolemjdoucí o pomoc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.