Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Mladík v Brně brutálně napadl ženu. Mlátil s ní o zem a vláčel ji z místa na místo

Pracovníci u kamer si v noci na středu v jednom ze záběrů všimli mladíka, který od schodiště po zemi dovlekl zmítající se ženu do podchodu pod hlavním nádražím. Mladík během útoku ženě omotal šálu kolem krku, silně za ni tahal a se vzpouzející se obětí několikrát silně udeřil o zem. Na místo proto vyrazily hlídky městské policie.

Do podchodu pod hlavním nádražím přiběhly během několika vteřin dvě hlídky městské policie a třiadvacetiletému mladíkovi v napadání jeho známé rychle zabránily. Napadená žena měla na obličeji podlitinu a velmi podobný úraz měl i útočník.

„Žena zřejmě neměla povědomí o nahrávce útoku, a tak strážníky přesvědčovala, že jen upadla ze schodů. Muž se navzdory výstrahám hlídky neustále snažil vzdálit a jednoho ze strážníků od sebe chtěl odstrčit. Nasadili mu proto pouta a předali ho jako podezřelého z trestného činu,“ popsal mluvčí brněnské městské policie Jakub Ghanem a doplnil, že ani jeden z aktérů nechtěl incident vysvětlit a nepřijali ani opakované nabídky na přivolání zdravotníků.

„Znovu se potvrdilo, že prakticky nepřetržitá přítomnost strážníků a všímavost dohledového centra je v této oblasti naprosto zásadní,“ doplnil mluvčí.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky napadení, žena, mladík, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak dnes jsem se dočetl o události v Bohunicích - kdy muž profackoval ženu, tady zase podchod - nejsou to náhodou Ti mužíci, co ženy neuznávají a mydlí je, ve jejich zemi, jak nezralé žito?? Jsou to fakt češi?

Pondělí, 12. února 2024, 13:16Odpovědět

VIDEO: Mladík v Brně brutálně napadl ženu. Mlátil s ní o zem a vláčel ji z místa na místo  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.