Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Namol opilý řidič naboural autem do zdi a odešel. Svědek si ho natočil na telefon

Velmi zajímavou podívanou nabídl kolemjdoucím namol opilý řidič, který se svým autem narazil do zídky, vůz na místě nechal a odešel od něj pryč. Jeden ze svědků nehody si řidičovo počínání natočil na telefon a zavolal hlídku městské policie.

Nehoda, ke které došlo v neděli večer v Dolních Heršpicích, se stala tak, že muž za volantem nezvládl řízení a narazil autem do betonové zídky. „Hned potom prý z místa dopravní nehody odešel. Když strážníci přijeli na popsané místo, uviděli v blízkosti betonové bariéry automobil s rozbitým světlometem a prázdnou pneumatikou. Auto stálo tak, že hlídka neměla pochybnosti o tom, že jeho šofér skutečně do zdi narazil,“ uvedla mluvčí strážníků Jana Pokorná.

Svědek si řidiče, který po nehodě z auta vystoupil, natočil na mobilní telefon. „Další důležitou informaci získala hlídka od přihlížejících. Ti jí popsali místo, kde údajného řidiče najde. Zanedlouho strážníci v nedaleké ubytovně kontaktovali dvaačtyřicetiletého muže, jeho vizáž byla totožná s tou, kterou viděli na záběrech v mobilu,“ uvedla mluvčí a doplnila, že muž nadýchal 2,59 promile.

„Strážníci předali událost republikovým kolegům z oddělení dopravních nehod,“ uzavřela Pokorná.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky nehoda, doprava, zeď, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

No jo nažranej borec, co viděl virtuální dveře od garáže, tak zaparkoval a odšoural se pryč - to bude divení, až se probere....

Středa, 7. února 2024, 07:24Odpovědět

Namol opilý řidič naboural autem do zdi a odešel. Svědek si ho natočil na telefon  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.