Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Chlapce na Břeclavsku spolužáci donutili kleknout a kopli ho do hlavy. Útok si natočili

Policisté se zabývají videem, jež zachycuje útok na chlapce z Tvrdonic na Břeclavsku. Nahrávka ukazuje dva chlapce, kteří donutí třetího si kleknout. Následně jeden z agresorů klečícího surově kopne do hlavy.

Incidentem, kterého se údajně měly zúčastnit děti z tvrdonické základní školy, se policisté zabývají již od ledna. Nahrávka útoku se šíří po sociálních sítích.

Z videa je viditelné, chlapec leží na zemi a druhý do něj kope. Napadený následně vstane ze země a za křiku agresorů si klekne. Další chlapec, který dosud přihlížel, ho kopne do hlavy.

Opodál jsou další děti. Jedno z nich natočilo incident na video. Případ je v současné době kvalifikován jako podezření z trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví.

Podle policejního mluvčího Davida Chaloupky jsou strážcům zákona všichni aktéři známí, vzhledem k jejich nízkému věku ale nemohou k případu poskytovat podrobnější informace.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky škola, útok, kopnutí, žáci, PČR, Tvrdonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak tady je ukázka mládeže, která nás jednou bude živit. Mladí vrazi a režiséři HORORŮ - dokonce tomu měli přihlížet i dívky - to je ůrověń co??? ZAVÍRAT TO IHNED DO KRIMINÁLU A NEMALOVAT SE S NIMA.

Středa, 7. února 2024, 07:30Odpovědět

Chlapce na Břeclavsku spolužáci donutili kleknout a kopli ho do hlavy. Útok si natočili  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.