Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Řidič narazil autem do stromu, na místě zemřel. Policie nehodu vyšetřuje

Pětatřicetiletý řidič ve středu odpoledne v Brně-Žebětíně vyjel ze silnice a narazil do stromu, na místě zemřel. Řekl to mluvčí policie David Chaloupka. Příčinu nehody policisté zjišťují. Nikdo další se nezranil. Silnice byla v místě nehody kvůli odstraňování následků nehody asi dvě hodiny uzavřená.

Nehoda se stala krátce po čtvrté hodině odpolední. „Řidič v zatáčce vyjel mimo komunikaci a naboural do stromu. Příčinu nehody vyšetřujeme," uvedl David Chaloupka. Mohlo jít například o technickou závadu či nepřizpůsobení rychlosti. U nehody zasahovali i hasiči, kteří provedli protipožární opatření a zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem.

Záchranáři vyslali dvě posádky, muže resuscitovali. „Přes veškerou naši snahu se ale nepodařilo obnovit jeho životní funkce," řekla mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

V Jihomoravském kraji jde v lednu o pátou oběť dopravních nehod. Všech pět lidí zemřelo ve druhé polovině ledna. Jeden člověk zemřel po nehodě 23. ledna na Hodonínsku, tři lidé po nehodě 24. ledna na dálnici D1 na Vyškovsku.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, úmrtí, tragédie, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič narazil autem do stromu, na místě zemřel. Policie nehodu vyšetřuje  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.